Най-успешният спектакъл на Ансамбъл Българе – Това е България, се

...
 Най-успешният спектакъл на Ансамбъл Българе – Това е България, се
Коментари Харесай

Спектакъл на Ансамбъл "Българе" в Хасково

 
Най-успешният театър на Ансамбъл " Българе " – " Това е България ", се завръща с актуализирана версия на сцената на Културно-спортен комплекс " Спартак ” в Хасково. Събитието се реализира със съдействието на Община Хасково и е под патронажа на кмета на Община Хасково Станислав Дечев.
 
Спектакълът е представян рекордните 3000 пъти в 24 страни по света, включително и на Бродуей в Ню Йорк. Преминал през разнообразни трансформации, емблематичният  спектакъл на отбор " Българе " – " Това е България " се завръща с актуализирана версия на Хасковска сцена.
 
На 13 юни 2024 година от 20,30 часа на сцената на Културно-спортен комплекс " Спартак " със своето виртуално наличие, незабравимият български артист и почетен жител на Хасково - Георги Черкелов, ще ни преведе през музиката, песните, танците, обичаите и народопсихологията на българите от Родопите, Македония, Шоплука, Северна България, Добруджа, Странджа и Тракия.
 
Спектакълът среща фена с историята, традициите, културата и несломимия дух на българския народ, поднесен по един превъзходен метод.
 
Билетите са на преференциални цени до 24 май и могат да бъдат закупени онлайн на www.epay.go и касите на EasyPay и на пряк линк: https://epaygo.bg/3114895158. Билети можете да намерите и на касата на зала " Дружба " от 16:00 до 18:00 часа всеки работен ден и на тел. 087 914 0233. Повече информация на тел. 088 226 0119
 
" Това е България " – спектакълът, който промени отношението на българите към личния ни фолклор!
Настаняването в к-кс " Спартак " е по реда на идване, осведомят от Ансамбъл " Българе "!
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР